Много, много коса и абсолютно никакви дрехи. Това е минималистичният и максимално близък до природата стайлинг, на който са се спрели Lady Gaga и фотографите Inez van Lamsweerde и Vinoodh Matadin, снимайки фотосесията на Mother Monster за V Mazagines - първата от 2012 г. насам.27-годишната поп звезда и преди се е снимала гола, включително за V Magazine, но първият кадър от новата й фотосесия, отбелязваща завръщането й под прожекторите след продължителното отсъствие, наложено от операцията на крака й и работата по третия й студиен албум, може да бъде определен като единствен по рода си, пишe avtora.com.


Седнала на малък кръгъл стол с широко разтворени бедра, Стефани Германота прикрива единствено с ръцете си интимните си части, а голяма част от деликатно гримираното й в телесни тонове лице и едното й рамо са скрити под воал от гъста, руса, спускаща се на вълни коса.


Фотографията бе разпространена чрез Twitter от известното фотографско дуо, a не от самата Lady Gaga, която наскоро обяви, че се оттегля от любимата си социална мрежа. В допълнение към този неочакван предвид интензивната й комуникация с феновете й ход, със зачестилите си публични появи Lady Gaga загатна, че новото й амплоа, свързано с концепцията на албума й Artpop, излизащ през ноември, е много по-земно.