За поредна година фенове на известни групи и певци куфеят в Бургас на "Спирит" и за поредна година местните граждани са ужас и потрес. Сутрин старият плаж прилича на бойно поле и по него се търкалят угарки, пластмасови чаши, спринцовки и презервативи. Надрусани девойки се събличат голи до кръста и крещят в екстаз. Младежи се вкопчват в гърдите им и се правят, че сучат. Други куфеят на групички, разпределяйки си цигари с трева, или гълтат екстази и други синтетични боклуци. Въпреки направо свирепата охрана, всеки който иска, успява да промуши вътре алкохол и наркотици.


Още по-ужасно е, когато тръгват да се прибират. Без причина те обръщат кошчета за боклук, ритат пейки и си изкарват енергията върху всеки предмет, който им се види подходящ, пише skandalno.net. Зелените площи и пясъкът са подходящи за секс и масово двойки, а понякога не само двойки, се отдават на забавления, а на сутринта чистачките ги намират заспали полуголи в храстите.


"Бях се зарекла да не давам стаи под наем на младежи, но тази година е криза, курортистите са малко и заради парите се изкуших", казва пенсионерката Стаматова. Тя дала две си стаи под наем на четири момчета, но на другия ден на обед с ужас видяла, че квартирантите й са десет. Момичета се разхождали само по прашки и без сутиени в дома й, момчетата стояли по слипове, банята и тоалтната се задръстили, а на молбата й да пушат на терасата, младежите отвърнали - нали си плащаме.


Жената се скрила от ужас в малката си кухничка, но когато решила, че госите й вече са тръгнали за концерта, видяла момче и момиче да правят секс в коридора, без да им пука. Друг младеж пък се търкалял мъртвопиян в хола. Стаматова ги заплашила с полиция, но те нахакано й казали, че те ще извикат полиция, понеже им дала квартира без да им издаде касови бележки.