Личният живот на Емилия и Коко Динев твърде често е обект на обсъждане от жълти медии. Никак не са малко спекулациите за семейните им взаимоотношения, а фолкпевицата признава в "Открит микрофон" на signal.bg, че се чувства безсилна да опровергава откровени лъжи, които се тиражират почти всяка седмица.


"Имаше много въпроси от типа: "Да каже дали Коко я е пребил". Знам, че на много хора им е интересно. Не съм жена, която ще се остави на такова нещо и не знам кой може да си мисли, че подобни неща са верни. Да, той има такъв имидж и аз няма да мога да го изтрия. Но вече сме други хора, друг е животът, други са нещата, така че не знам кой нормален човек може да си помисли... Още повече замесиха човек, който е в политиката. Нямам думи... Има хора, които знаят нещата в България как стоят и четат жълтите вестници, има хора, които не знаят. Но за всички, които са по-малки и не знаят, има и неща, които се пишат и са много верни, има и безумици, които аз самата чета и не знам да повярвам ли... Но гледам да се забавлявам. Какво да правя иначе, не мога да седна да се обяснявам каква е истината или моята истина каква е. Ето казвам сега истината, но който иска ще ми повярва. Имаше една максима: "Не се обяснявай, на приятелите си не дължиш обяснение, враговете ти никога няма да те разберат и никога няма да ти повярват" - казва изпълнителката.


Тя допълва още: "И цялата история да разкажа, който си вярва там на жълтите неща и се отнася с подигравка, няма как да обясня на такива хора, нямам и тази цел".


Емилия споделя, че въпреки откровените лъжи, които се тиражират, няма как нещата да се променят. Певицата не крие, че често се е ядосвала за измислиците, които чете за себе си, но няма какво да направи.