Холивудската звезда Джейсън Стейтъм, който пристигфна в събота у нас за снимките на "Непобедимите 3" пострада на снимачната площадка. Инцидентът станал в събота по време на снимки в изкуствено езеро. Актьорът отказал дубльор по време на една от каскадите и решил сам да я направи.


"Ще го направя сам, не е толкова сложно", заявил актьора, пише "Всеки ден". За нещастие се оказало, че е подценил силите си. Атлетичният мачо потънал във водата и не могъл да изплува. След което на снимачната площадка изпаднали в ужас. Няколко каскадьори и спасители веднага се хвърлили във водата, за да го търсят. Успели да го извадят, но едва го свестили.


На мястото веднага пристигнала линейка, която откарала актьора в болница.Въпреки шока от случилото се, актьорът настоял да се върне на работа и да продължи снимките. И категорично отказал да си вземе почивка за възстановяване:"Благодарен съм на Бог, че съм жив и че мога още да работя", коментира Стейтъм след инцидента.


Всички актьори от екипа на "Непожедимите 3" са застраховани и ако нещо се случи с някой от тях, обезщетението е милиони долари.