Магазините на БТК ГРУП в цялата страна предлагат билети за различни концерти, културни и спортни събития в партньорство с Eventim. Така освен най-модерните телекомуникационни решения, всички посетители на БТК центровете ще имат възможността да закупят и билети за най-актуалните събития.

Чрез софтуера за електронни билети на Eventim.bg всички посетители на БТК магазините имат възможност да избират кой концерт или събитие да посетят и да закупят колкото броя билети искат. Всеки, който реши да закупи билет от мрежата на БТК, може да види разположението на местата в залата и да избере това, което е най-удобно за него.

В момента в центровете на БТК могат да се закупят билети за дългоочакваните концерти на Metallica, Kiss, Kool & The Gang, Ian Garbarek, много DJ партита в столични клубове, както и всички домакински мачове на ЦСКА. В търговската мрежа на БТК могат да се закупят и билети за концерти и събития извън България.

Eventim е част от немското акционерно дружество CTS Eventim AG и е европейския лидер в продажбата на билети за различни събития. През 1999 те представят уникален софтуер за продажба на билети през интернет. Само за няколко години системата започва да се разпространява в различни страни и става предпочитан канал от много музикални фенове. Само през миналата година Eventim продават повече от 50 милиона билети, което ги прави безспорен лидер на този пазар в Европа и всяка държава, в която оперират. В България фирмата е част от Програмата Медия Груп ООД, която е най–големия издател на безплатни печатни медии.