Кейт Мос ще се съблече за коледния брой на "Плейбой", като по този начин знаменитата манекенка ще отбележи своята 40-годишнина.За преговорите между издателската къща "Плейбой" и Кейт Мос стана известно още през юни. Но сега Купър Хефнър, един от синовете на основателя на медийната империя "Плейбой" - Хю Хефнър, потвърди новината, като написа в социалната мрежа „Туитър", че коледният брой ще бъде украсен от голата Кейт Мос. Броят ще бъде юбилеен и за списанието, което тази година чуква 60 лета.


Първият номер на "Плейбой" излезе на Коледа през 1953 година. От тогава именно коледните броеве се смятат за главните. Кейт Мос многократно се е снимала гола, но това ще е първата й гола сесия за "Плейбой" - тя никога не е позирала за списанието. Последната й гола сесия бе реклама за компания производител на крем.


Манекенката се прочу, когато се снима гола на 16-годишна възраст за рекламна кампания на Калвин Клайн. В последните години тя доказа, че все още не се страхува да се разголва, като само преди две години позира с голи гърди за френското списание "Ел".