Рязката студенина в отношението на боксьора Тервел Пулев към фолкпевицата Лияна озадачиха всички. Оказа се обаче, че за това има конкретна причина.


След като от началото на шоуто боксьорът демонстрира интереса си към певицата като в Къщата на ВИП Брадър дори се заговори, че Тервел е влюбен, Пулев внезапно се отдръпна. Отношението му към певицата стана изключително студено и безразлично, а за капак за една от мисиите дори избра Йоана за партньор, а не Лияна.


Според някои причината за това бе, че боксьорът се е усетил, че навън го чакат дългогодишната му половинка и детето им, но истината всъщност се оказа малко по-различна.


През уикенда в Къщата е влязъл треньорът на Тервел, уж за да му помогне с подготовката му. Изглежда между отделните тренировки, треньорът е успял да подшушне на подопечния си как точно изглежда отстрани. Тези кадри, с разговора между двамата, умишлено не били излъчени от екипа на шоуто, за да засилят интригата между него и певицата, пише kliuki. net.


"100% му е казал как ги обсъждат хората и колко жалки изглеждат с Лиянчето отстрани. Защо иначе сега изведнъж ще се сети, че има жена и дете", коментират из форумите зрителите на предаването.