Сълзи от незаслужена обида проля в студиото на „Искрено & лично" Елен Колева. Експертите на предаването показаха на зрителите актрисата такава, каквато е - една „стара душа" в младо тяло и детско лице, пораснала твърде рано, но запазила любопитството си към света и доверието в хората.


Актрисата очерта основните проблеми в характера си - неувереността и прибързаността. Елен призна, че е изгубила доверие в себе си и околните и ще потърси помощ, за да продължи напред. Още в началото на разговора, звездата от филма „Шивачки" не успя да успее да сдържи сълзите си и със задавен глас сподели, че не разбира защо, когато подхожда към хората искрено, те й отвръщат с безпричинна агресия.


Разнищвайки надълбоко емоционалния проблем, тримата експерти на Миглена Ангелова стигнаха до най-драматичния и повратен момент в живота на Елен Колева - загубата на баща й, когато тя е едва на 4 години.


Именно този момент от живота й е повод за все още обърканите й емоции.  След като Елен остава без единия си родител, тя е преместена да живее при баба си и дядо си по майчина линия.


Актрисата признава, че до 7 клас е била пълна отличничка, след което нещо се променя и тя започва да  получава слаби оценки. Тийнеджърският й бунт я води към решението да се посвети на актьорската професия, за да бъде различна - да бъде творец.


„Не правя това, което искам, не играя ролите, които искам, затова не смятам, че съм успяла. Сложиха м известност като за петима, но за какво ми е този приписан успех?", разсъждава Елен. Красивата актриса признава, че й е трудно да се доверява на хората, а като основни проблеми в характера си изтъква мързела и егоизма.