На жив скелет е заприличала скандалната манекенка Зорница Линдарева, станала известна като „любовницата на Тачо". Освен медийните скандали влошеното здравословно състояние на Линдарева се дължало и на това, че все още гасне по мъжа на Жени Калканджиева.


Двете влязоха в задочна схватка и въпреки че официално никоя не драпа за Тачо, всяка една от тях иска да притежава сърцето му само за себе си. Нарочената за „разбивачка на семейства" манекенка обаче споделяла пред приятели, че се е уморила от писанията за нея, съперницата им и желания от двете мъж. Самата Жени Калканджиева отдавна реши да се дистанцира от всякакви медийни изяви, свързани със сътресенията в брака й. „Истината е, че този шум повлия на всички и никой не спечели от тези скандали, само стана сеир за хората", коментира пред вестника на народа отлично запознат с цялата одисея на Зорница и Тачо.

Самозаточилият се в Испания мъж взел кардиналното и соломоновско решение да наложи временно "ембарго" и на жена си, и на любовницата си и ги блокирал във Фейсбук. Към момента той се е покрил при родителите си, но детайлно следи какво се пише по медиите за „любовния триъгълник".


Стефан Манов, който е известен с тоталната си липса на желание за медийни изяви, е отдал вниманието си единствено на сина си Жорко. Със скандалната си любовница към момента той е прекратил всякакви отношения, докато не вземе ясно решение в каква посока да поеме. Липсата на информация и явното избягване на контакт обаче докарало Зорница до не особено приятното положение на изоставена любовница.


Линдарева свалила поне 10 килограма и имунитетът на организма й бил тотално сринат. „Смъкнала е теглото си драстично. Станала е 50 и нещо кила, а е висока над метър и 80. Изглежда болно слаба!". Манекенката била в болницата, но заради бронхопневмония. Тя отишла на лекар с оплаквания от болки в гърлото и кашлица и след преглед при специалист й била поставена диагнозата.


„Беше няколко дена на легло у тях, но вече се пооправя - пие антибиотици, пази се", коментира пред „ШОУ" приближен на скандалната моделка.