Венета Райкова най-вероятно ще се срещне в съда с Валери Божинов. Към съдебна битка води последният развой на техните взаимоотношения.


Снощи Венета наруши Закона за защита на личните данни като публикува в страницата си във Фейсбук нотариално заверено писмо от Валери Божинов, с което той забранява на водещата да използва по какъвто и да е повод името му в предаването си "Горещо". Ябълката на раздора им е все още неизлъченото интервю със сочената за негова любовница Моника Валериева, което се очаква да накърни достойнството на футболиста.


Писмото е съгласувано и написано от адвоката на Валери, базирайки се на законови основания и само по себе си представлява конфиденциален документ, а не снимка за публикуване във Фейсбук.


Но в желанието си да разгласи как Валери се е опитал "да и запуши устата" и да цензурира "Горещо" Венета публикува писмото в социалната мрежа заедно с ЕГН-то, адреса и подписа на Божинов.


Осъзнала грешката си часове по-късно водещата изтри писмото, след което го качи със заличени данни.


Стореното обаче е сторено и Валери е в пълното си право да я съди като санкцията за подобно нарушение може да бъде солидна глоба. / Lifestyle.bg


Ето и самото писмо със заличените данни: