Освен с мъжете фолкдивата Емануела няма късмет и с апартаментите. Скандалната брюнетка се принуди да се нанесе при майка си заедно със сина си Христо, след като е станала жертва на мошеници, пише "Телеграф".


Фолкпевицата е трябвало да се изнесе от апартамента на мъжа си преди десетина дни. "Доверих се на уж доказала се строителна фирма още преди 3 години. Платих им 50% от реалната стойност на жилището като капаро. И до днес сградата не е завършена. Върнаха ми половината от парите, чакам останалите", откровеничи Емануела.
След като става ясно, че певицата няма да се сдобие с мечтания апартамент в затворен комплекс, тя взема ипотечен кредит и купува жилище в Бояна.


Освен с имотни несгоди Емануела е закъсала и в брака си с бизнесмена Никола. Двамата се венчаха преди половин година в "Къртицата", но от 10 дни не живеят под един покрив. За момента изпълнителката на "Ара мюзик" е взела решение да не се развежда, а просто да поживеят разделени, за да видят как ще се отрази това на брака им. "Не знам какво се случи. Май много бързо си омръзнахме", разсъждава Емануела.


Певицата сподели още, че със съпруга й посещават семеен психотерапевт. Брюнетката твърди, че се е съгласила да потърсят професионална помощ от психолог, тъй като почувствала, че е изгубила себе си. Изпълнителката призна, че предпочита да ходи на сеанси и да споделя проблемите си там, вместо да ги обсъжда с жените около себе си. За никого не е тайна, че устата певица не може да завърже дълготрайно приятелство с жена. Емануела твърди, че с днешна дата най-близката й приятелка е майката на бившия й годеник Денис - Диди Касъмова.