23-годишната британска актриса и модел Хелън Фланаган е най-спряганото име за новото момиче на Бонд. Русата красавица, която се изявяваше в сериала Coronation Street, е впечатлила продуцентите на филма с чар и игра.


Тя обаче е популярна предимно с голите си фотосесии и огромния си бюст. Хелън носи размер на сутиена 32 Е, което автоматично ще я направи момичето на Бонд с най-голямата гръдна обиколка в историята на филмите за агент 007.


Хелън вече е имала среща с кастинг директора на новата продуцкция за Бонд в Лос Анджелис и за сега е с едни гърди напред за ролята.


"Много са я харесали заради уникалния и външен вид, прекрасна фигура и естествен чар на екрана", казва източник на The Sun.


Снимките на 24-тия филм за Джеймс Бонд започват в началото на 2015-а, като в него ще видим отново Даниел Крейг. Говори се, че заглавието на филма ще е Devil May Care (Дяволът не обича да чака - бълг. превод) по романа на Себастиан Фолкс от 2008 г., писан по случай 100-годишнината от рождението на създателя на Джеймс Бонд, Иън Флеминг.