27-годишната плеймейтка открай време е популярна с безразборните си сексуални контакти и краткосрочните връзки.


Според близки на съквартирантката от „Биг Брадър" в живота си тя е овършала малко над 200 мъже. Само известните й гаджета са около двайсетина, но през годините Райкова е имала периоди, в които без сериозен мъж до себе си, се е отдавала на разврат.


В обятията й са били какви ли не персони, с част от които тя била само заради парите, с други пък излизала заради славата и реномето им. Освен сюрия спортисти и наркодилъри, в леглото си Златка е овършала двама политици и известен столичен адвокат, специализиран в делата по семейно право, пише "Всеки ден".


Райкова никога не е избирала мъжа до себе си по професията му, но огромната й бройка от любовници, я свърза с представители на силния пол, които въртят какви ли не бизнеси. Пред приятелки Златка се оплаквала, че не е омотавала в мрежите си единствено лекар. Тя се целила в някой заможен, който кара на частна практика, но повечето от докторите били семейни и не й обръщали никакво внимание заради лековатото поведение.


Не само силни и лоши момчета обаче са били под завивките на Златка. Самата тя си призна, че около месец е имала връзка с мъж, който в крайна сметка се оказал бисексуален. Райкова разбрала, че партньорът й плажува на двата бряга, след като ровичкайки се из телефона му видяла сексуалната му кореспонденция с друг мъж.