„Еко Ес Мениджмънт” е единствената фирма, която кандидатства за изпълнител на дейност „Сметосъбиране и сметоизвозване” на територията на Ботевград. Тя е подала офертата си в законовия срок, който изтече в 17 часа на 3 ноември 2013 година. Това съобщи зам.-кметът Цанко Цанов – председател на Комисията за оценяване и класиране на офертите, назначена със заповед на кмета Георги Георгиев. В нейния състав са включени още: Людмила Маркова – главен юрисконсулт на Община Ботевград, Ненка Йорданова – началник на отдел "Финансово-счетоводни дейности и контрол ", Весела Василева - гл.експерт "Екология, опазване на околната среда" и Милчо Илчев – управител на регионалното депо.
„В присъствието на всички членове на Комисията днес отворих основния плик. Разглеждането на документите ще се извърши на две етап. Най-напред ще се произнесем по документите за допустимост и техническа изпълнимост, а след това – по ценовото предложение от страна на кандидата”, каза Цанко Цанов.
В продължение на три поредни години Община Ботевград удължаваше договора си с фирма „Еко Ес Мениджмънт” за изпълнение на дейността „Сметосъбиране и сметоизвозване” в Ботевград. На сесията през септември местните депутати взеха решение до края на тази година да се проведе процедурата за избор на изпълнител на услугата по извозване на битовите отпадъци на ботевградчани.