Американецът, който страда от дифалия - вродена аномалия, характерна с образуването на два пениса, решил да разкрие повече за състоянието си. Смелчагата обявил, че притежава цели два члена и затова цял живот страда невъобразимо.


Относно личния си живот мъжът разкрива, че е бисексуален и поддържа паралелно връзка както с мъже, така и с жени. Заради странността си американецът е търпял ужасни подигравки в училище, но и досега никога не се е замислял да отстрани допълнителния пенис. Тъй като операцията по махане на един от атрибутите може да се окаже не само неуспешна, но и фатална.


В тийнейджърските си години той е имал проблеми с облекчаването, защото уретрата се разклонявала на две, но след малка операция неудобството било отстранено и сега той пикае едновременно и от двата члена. Гордият мачо се шегува, че десният член му е по-любим от левия.


Заради специалното си състояние мъжът избягва обществените тоалетни и къпални. Когато не еякулира достатъчно, странникът получава инфекция на простатата.


Най-големият му проблем е с бельото, защото трудно може да си намери модел, който да прибере и двата израстъка. заради ужасния си живот човекът сериозно обмислял да се оттегли в манарстир, далеч от светската суета.