Работихме много добре с общинската администрация и резултатът е налице. Благодаря на екипа на ВиК , на всички работници и служители на фирмата, на общинското ръководство, начело с г-н Георгиев, на всички общински съветници за подкрепата. Благодарение на тази подкрепа ВиК вложи над 3 500 000 лева собствени средства за подобряване на водоснабдяването в Община Ботевград през последните десет години. Само г-н Георгиев знае какво беше ВиК през 2001 – 2002 година, в какво състояние заварихме фирмата. Това каза Гачо Гачев, след като съветниците гласуваха той да бъде освободен от поста поради пенсиониране.
За новия управител Гачев каза: „Той е кадърен човек, бизнесмен, икономист.”.
Досегашният управител пожела на своя приемник – Радослав Наков, следното: „Нека успее и той  да влага всяка година по 350 000 лева собствени средства за подобряване на водоснабдяването на населението от общината, да не съкращава екипа на дружеството, благодарение на който имам най-много отличия в Община Ботевград, да не повишава цената на водата, да слуша кмета и да има успех.”.
Общинският съветник Цеца Христова благодари на Гачо Гачев за това, че по време на неговото десетгодишно управление жителите на общината не са „останали без капка вода”.