Една от най-красивите български жени Цеци Красимирова си идва в България, за да грабне статуетката Модел на десетилетието. Синеокото изкушение ще е гвоздеят на наградите Paparazzi Awards 2014. Цеци идва у нас само за три дни.


Бляскавата церемония се провежда за четвърта поредна година, този път в пиано-бар Арбат 30 минути след полунощ на 16-ти януари.


Ще бъдат раздадени 18 награди, някои от които специални. Такава ще бъде връчена и на Катя Роуз в категорията Бизнесдама.


По червения килим ще минат едни от най-горещите имена в родния шоубизнес. Йоанна, Лияна и Златка Райкова ще се борят за приза Най-коментирана ВИП Брадър звезда. В номинациите Най-стилни са Ирина Флорин, Юлия Юревич и Жени Калканджиева. За модни успехи се борят Миглена Николова, Бояна Маринова и Ирена Милянкова. Антония Петрова и Александър, Мира Радева и Ивайло и Златка Райкова и Георги ще претендират за Светска двойка на годината. В категорията тв водеща се борят за титлата Уляна и Ива от "Клуб Нюз Десертът" по ТВ7, Венета Харизанова от "Жените говорят" и Десислава Стоянова от "Преди обед".


В категорията млади ТВ лица се спрягат имената на Алекс Йорданова и Десислава Младенова от "Пуснете водата" и Алина Дуарте от "Сблъсък". Лео, Денди и Ели Кузмова ще се борят за приза Биг Брадър Любимец. Към Мачо на годината са номинирани Пламен, Финдо и Киро Скалата.


А за Най-гореща звезда ще се избира между Диляна Попова, Лияна и Ирена Милянкова.


Събитието е благотворително и ще се проведе търг в подкрепа на 13-годишната Николета, която се нуждае от 7600 лв. за закупуване протези на краката, за да може да ходи.