Владо Карамазов е бил на крачка от смъртта по време на гмуркане. Инцидентът е станал заради друг мъж, когото той пази в тайна. "Аз съм се гмуркал с недисциплинирани хора и трябва да кажа, че е ужасно. С единия щяхме да се удавим. Той е много популярен българин. Аз му се разсърдих и повече не искам с него да се гмуркам, но няма да кажа името му", спомня си актьорът пред "24 часа".


В момента един от секссимволите на българския театър се подготвя за пътуване до Камбоджа, където трябва да води поредното издание на "Сървайвър".


"Това е страна, която е спряла развитието си отпреди 100 години. Климатът там е убийствен. Висока влажност и висока температура, което е най-големият кошмар", разказва още Карамазов.


Той признава, че една от слабостите му е да пътува до различни, екзотични страни. Успял е да обиколи почти целия свят и то все на места, които други трудно биха избрали като дестинация. Попада в Пакистан по време, когато там се стреля на месо и навсякъде има размирици.


Там обикаля планините, където се криел Осама бен Ладен. "Жестоки чукари, отвсякъде расте марихуана. Всъщност там бурените са марихуана. И понеже е влажно, цялата страна мирише на трева, но не пуших", описва пътешествията си из Пакистан актьорът.


Оттам той се отправя към Индия, която за него ще си остане една от най-непривлекателните държави, които е посетил. Най-вече заради мръсотията.


"Един ме заля с гърне с урина. Друг се изповръща върху обувките ми. Ужасни гадости. От един ресторант излезе някакъв с огромен казан с жестока воня и изля цялата тази гадост ей така, на улицата", потръпва от отвращение Владо Карамазов.