Фики вече официално е част от "Пайнер". Синът на Тони Стораро дебютира на сцената на попфолка в дует с именития си баща, а няколко месеца по-късно Галена го покани за свой сценичен партньор в песента "Кой", превърнала се в тотален хит.


Галена и Фики триумфираха с дуетната си песен по време на концерта на телевизия "Планета" в зала 1 на НДК миналия ноември, а публиката изригна в бурни аплодисменти за фолк звездата и талантливия младеж, пише signal.bg.


Фики е ученик в Националното музикално училище "Любомир Пипков" с профил Поп и джаз пеене, но звездата му изгря с попфолк и по всичко личи, че ще продължи да радва феновете на тази музика.


Той бе и сред избраните петима млади таланти, които пяха на олимпийските и параолимпийските игри вЛондон през лятото на 2012 година като част от вокалния ансамбъл "Гласовете на младежката музика", който се включи в церемониите и събитията, съпътстващи световното спортно събитие.


Първото си участие на клубната сцена като изпълнител на "Пайнер" Фики ще направи тази вечер в пловдивски клуб, където ще се изяви заедно сГалин.