Новата Мис Плеймейт Елена Кучкова не издържа и пусна на приятелите си във Фейсбук снимки от новата си фотосесия за Playboy. Прясната миска приятно изненада пуританите, като беше сложила звездички, сърчица и плейбойчета на гърдите си. Всъщност на страницата й във Фейсбук няма голи зърна. Кучкова явно се притеснява профилът й да не бъде затрит, ако някой се оплаче, че показва цици.


Блондито Елена, която със сигурност ще остане в историята с неповторимата си фамилия, обмисля дали да не си промени името на профила във Фейсбук, като след Кучкова напише - Мис Плеймейт. "Не си заслужава да падаш на нивото на дадени хора", съветват я обаче приятели.


Пазарджиклийката използва профила си и за да отрече слуховете, че има проблем с очите. Не със силиконовите - с другите:


"Все пак да отбележа , че нямам проблем с очите хахахха - Да , на участието при СЛАВИ ,както и на самият конкурс имах ЕЧЕМИК , по дяволите !!! ЕЧЕМИК - НОРМАЛНО Е ! не съм била със лещи , мигли или каквото и да е ........ дни преди конкурса го споделих това и с моите ФБ приятели ........... но странно как след конкурса изчезна ..... ето на това му казвам аз зли очи и зли хора ....... кълнат .......проклинат........НО ЕДНО ДА ЗНАЕТЕ - ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ СЕ ВРЪЩА , за това никога няма да станете номер 1 , защото в главите ви са само лоши мисли ...ЛОШИ , а аз дори с поддуто око ..... с ечемик .........ПАК СПЕЧЕЛИХ .............. и отново ДЕРЗАЙТЕ !!!", написа плеймейтката.