Новата "Мис плеймейт" Елена Кучкова ила системно изнасилвана от свой приятел. Драмата с красавицата се случила през 2008 г., когато едва 19-годишна тя преживяла един от най-силните си шокове в живота, пише "Всеки ден".


Още докато била в гимназията, Елена се запознала с младеж от Пловдив, с когото заформили кратка връзка. Скоро след това Кучкова решила да прекрати връзката си с младежа. Раздялата не се харесала на пловдивчанина и той взел нещата в свои ръце. Започнал да преследва хубавицата, като първо й наложил постоянен телефонен тормоз.


След като Елена си сменила номера на джиесема, дошло най-страшното. Ревнивецът започнал да я преследва ден и нощ, като няколко пъти дори я отвличал и изнасилвал. "Това е най-тежкият ми период в живота", спомня си плеймейтката.


За да се спаси от ужаса в родния си град с обсебения младеж, 19-годишната Кучкова решава да замине за Лондон при своя позната. Според мълвата там е била стриптизьорка, но самата Елена твърди, че е работила като икономка. "Чистех къщи, за да се изхранвам".