Юксел Кадриев се е превърнал в примерен шофьор след поредицата изцепки, които направи преди година. Откакто новинарят бе заловен да кара в нетрезво състояние, в резултат на което плати солидна глоба и бе лишен от правото да шофира за период от 6 месеца, той не спира да фучи с таксита из столичните улици.


Примерното му поведение е документирано от папараците на Николета Лозанова, които два дни бяха по стъпките на водещия. Операторите на светско шоу №1 хващат звездата на Би Ти Ви на излизане от малкото НДК, където са студията на телевизията. Юксел напуска работа в 23,00 часа, малко повече от половин час след приключване на късната емисия новини на канала.


Духайки носа си в носна кърпичка, Кадриев се отправя към очакващото го такси. Интересен е фактът, че откакто е без шофьорски права, журналистът използва услугите на една и съща таксиметрова фирма, като работи конкретно с трима шофьори, според смените на таксиджиите. Юки буквално действа бакшишите като лични шофьори - спри тук, мини оттам, отбий вляво, ела в еди-колко си пред нас, са редовните реплики, с които етническият турчин се обръща към мъжете, които въртят воланите на жълтите коли.


Папараците на Николета следват плътно таксиметровата кола, в която е Юксел, и минути след като е отпрашил от НДК, автомобилът спира пред денонощен магазин. Водещият на новините на Би Ти Ви влиза в маркета, откъдето след минута се появява с плик в ръка. Очевидно носи бутилка и ако съдим по доскорошната му страст към алкохола, всички биха си помислили, че се е сдобил с пиячка. Но не! - Юксел си е купил 2 литра студен чай, който мушва за по-удобно под якето си. След покупките той отново скача на предната седалка в жълтата кола и право към дома си - една от преките на столичния булевард „Гоце Делчев", където с дъщеричката си Габриела и майка си Гергина водещият обитава общинско жилище в луксозна сграда.


Екипът на „Поверително от Н.Л." обаче решава да проследи обекта си още един път. Кадриев отново си хваща такси от сградата на Би Ти Ви и отново се отбива през денонощния магазин, където пак купува студен чай вместо шише алкохол. Очевидно Юксел наистина е казал стоп на алкохола, поне временно, и го раздава като примерен самотен татко. „Това е похвално, защото той наистина доста къркаше. Случвало се е да се явява и почерпен в ефир", коментират колегите му от Би Ти Ви.