Бивш масажист на олимпийските ни медалисти- в шорттрека Евгения Раданова и в борбата - Армен Назарян намери далеч по-практичен начин да си изкарва хляба.

37-годишният Антоан Петров се превъплъщава в ролята на руски войник, който трепе наред в четвъртата част на "Индиана Джоунс" - "Кралството на кристалния череп".

Антоан със Златка Райкова и ДесиСлаваЗа времето, което е в Холивуд, нашето момче успява да впечатли доста продуценти с каскадьорските си умения и има и доста други участия. Играе агент на ФБР в "Бързи и яростни 4", като филмът скоро трябва да излезе и в България. Същевременно, освен с филмовите ангажименти, си е отворил и фирма за масажи.

Запознава се с куп известни имена, сред които Харисън Форд, Вин Дизел, Дженифър Лав Хюит, Мартин Шийн. Твърди, че всички са много земни хора, които въобще не се изживяват като "звезди".

"Повече от всичко обаче искам да се върна в България. Тук наистина се изкарват големи пари, но и данъците са убийствени. А и като цяло аз съм си шовинист", споделя Антоан в интервю за "Нощен труд".