Дирекция „Социално подпомагане” – гр. Етрополе, уведомява гражданите на общината, че от 04.03.2014 г. започна подаването на документи за еднократна енергийна помощ от тридесет лева, която правителството отпуска за хората с най-ниски доходи.


 


От енергийното подпомагане ще могат да се възползват гражданите, получили целева помощ за отопление за сезон 2013/2014, както и лицата и семействата, на които тази помощ е отказана, тъй като средномесечният им доход е превишавал с до десет лева диференцирания минимален доход за отопление или защото не са имали пълната шестмесечна регистрация в бюрата по труда. Еднократната помощ ще могат да получат и хората, които не са подавали молба-декларация, но отговарят на условията за енергийно подпомагане и доходът им превишава с не повече от десет лева от установената доходна граница.


 


Подаването на документи ще продължи до 31 март. За повече информация се обаждайте на телефон 0720/65071 или на място в приемната наДирекция „Социално подпомагане” – гр. Етрополе.