Миналото лято двама млади актьори, близки приятели, заминават за Лондон. Те вече са направили своя пробив - играят в първия от новата вълна български сериали "Стъклен дом", който за месец ги прави известни. Но Бойко Кръстанов и Явор Бахаров продължават да се развиват. Затова решават да си намерят агент на Острова. Намират контакти на такива професионалисти в Англия, пращат им свои автобиографии, снимки, мотивационни писма. Така един ден заминават за столицата, за да видят какво могат да направят на място. И успяват - свързват се с агенти там, които от тогава до сега ги съветват какви предложения да приемат, но и какви да отказват, пише 24 часа.


"Моят агент е жена - казва се Джоана, но викам Джо. Съветвам се с нея за участия, тя ми дава насоки", разказва Кръстанов. А офертите не закъсняват.


Предлагат му да участва в новия сезон на "ВИП Брадър",но агентът му го съветва да не се захваща. И той самият е на мнение, че тв форматите не са място, където хората да показват как живеят и решават проблемите си.


Но когато в края на август му се обажда продуцентът от компанията "Камера" Димитър Гочев с друго предложение, Бойко веднага се съгласява. И преди е работил със същата компания - преди години тя прави "Стъклен дом", а сега го канят на кастинг за друг свой успешен сериал - криминалния "Под прикритие". Ролята му там ще е съвсем различна - нищо общо с разглезения Дани Касабов. Сега ще е Ерол - дясната ръка на мастития турски мафиот Фарук. Така че ще трябва да говори изцяло на турски език. "Съгласих се, защото ми е интересно. Отдавна не бях снимал и леко ми липсваше", обяснява Кръстанов.