Спасителката на плажа Памела Андерсън е сваляла дрехи милиони пъти за филми, реклами и еротични списания. Мъжете със сигурност са я виждали повече гола, отколкото облечена. Неостаряващата Пам е горда с тялото си дори и на 47 г. и дори и на тази възраст е готова да направи всичко за малко повече пари.


Всеизвестни са проблемите й с данъчните и липсата на средства, с които да покрива вечно нарастващите й разходи. Затова фотосесията за сп. Purple е оправдана - все пак ще напълни с няколко десетки хилядарки поизтънялата й банкова сметка.


За първи път обаче Памела Андерсън се съблича, откакто е с къса коса. Ако на корицата на списанието не пишеше, че е тя, може би никой нямаше да си купи броя.


Фотосесията е заснета в края на миналата година, но чак сега вижда бял свят. Фотографът D'Orazio е снимал актрисата в доста комппрометиращи пози, на някои от които е лъснала, както майка я е родила.


Снимките не са порнография, а изкуство, категоричен е фотографът, който даже направи изложба с голи снимки на Андерсън. Изложбата носи името "Пам: Американска икона".