Ирина Тенчева (екс Сърачинова) не спира да тормози бившата съпруга на любимия си Иван Христов. Тя нон стоп демонстрира горещите чувства помежду им, а сега е избрала особено жесток начин за това.


Водещата дебютира като автор в сборника „Разкази от кухнята", където има творба, наречена „Заради всички вкусове на живота".


В нея Ирина разкрива как са се чувствали с водещия, докато се е налагало да крият връзката си от света и Вихра, и след това, когато са били нападани и особено тя, в ролята й на любовница.


„Понякога способността да "запълваме" сетивата си може буквално да спаси живота ни. Душевната хармония и радост е честността на първо място към самия теб. Да бъдеш автентичен, да не се опитваш да играеш каквато и да е роля, която обществото или дори хората, които обичаш, ти вменяват", обяснява водещата на „Ангел парк".


Подобни теми тя била застъпила и в първата си книга, която почти е завършила - „Девет месеца да забравиш".


Самото й заглавие било препратка към времето, в което тя и Иван са се борили с предразсъдъците на обществото заради забранената им любов, докато успеят за заживеят заедно и на спокойствие.


„Книгата разказва за времето, което съдбата дава на всеки от нас, за да рестартира живота си след връхлетялата го драма. Периодът за възстановяване на вътрешния баланс е индивидуален. Някои успяват да съществуват предимно в настоящето си и за тях всяка тежка ситуация бързо избледнява. На други не им се получава и цял живот да се променят и адаптират към промените. И постоянно ровят в миналото, а там отговори вече няма", казва Ирина.