Пълен провал претърпяха в Нова телевизия амбициите на Ани Салич да бъде водеща на звездно благотворително шоу в праймтайма. Цели два месеца бившата топ новинарка на Би Ти Ви подготвя формата по нейна идея, в който известни личности правят добрини на угнетени обикновени хора, пише "Пик".

Тя снимала няколко епизода на шоуто и то трябваше да стартира още в началото на март, но в последния момент Ани получила червена светлина от ръководството на медията.

„Беше много ядосана, че й е случва и в Нова тв да й спрат проекта, но вече няма избор. Освен това си получава парите като за водеща и на новините, и на предаване, така че няма от какво да се оплаче", коментират нейни колеги. Според тях причината Ани да не получи предаване в праймтайма, е че рейтингът й се оказал изненадващо нисък, напук на претенциите й, че е топ тв звезда.

Все пак от медията намерили начин да я използват максимално като кадър и за това й дали отдавна замисления формат в неделя на обяд, който е подобен на „Търси се" по Би Ти Ви. В него Салич ще разпитва свои колеги, както и известни личности, за живота им извън работата, а първият й гост навръх Великден е Маги Халваджиян.

„Тя е бясна, че я слагат в негледаемо време, защото в пролетните и летни дни никой не си стои вкъщи в неделя на обяд. Освен това предаването е женско и лигаво и ще се следи предимно от домакини, а тя искаше да води бляскаво шоу, което да се излъчва вечер и да стане сензация", обясняват още колеги на новинарката.