В 66-ата годишна история на Физкултурно дружество „Чавдар” Етрополе и най-вече в история на футбола никой не е могъл и да мечтае за това, което футболистите ни постигнаха в последните две-три години. Имало е и добри моменти за отбора, но чак за професионален футбол!...
Първо дойде баража за влизането в професионалната Западна „Б” група по футбол. Сега и третото място, което отборът заслужено заема в края на първенството. При положение, че има отбори, които са с по-голям професионален опит в групата.
Имахме големия шанс дори за второто място, което държаха в по-голямата си част от първенството. Това зависеше на моменти и от резултатите на други отбори, които си изиграха своята си игра. В края на краищата всеки зае мястото, което си е завоювал със собствената сили и възможности.
Не само, че не бива да бъдем недоволни, но трябва да поздравим от сърце нашите момчета за достойното им представяне на първенството.
Обезпечен финансово и технически, попаднал в много добри ръце като ръководство в лицето на Президента на клуба Емил Димитров и на треньора Стойчо Стоев , отборът показа много добри качества. През цялото първенство всички бяха подкрепяни от многобройните си фенове и от публиката по стадионите, която на домакински мачове достигаше до 2500 човека.
ЧЕСТИТО!