В Холивуд има само няколко фотографи, които без проблем могат да накарат всяка знаменитост да се съблече пред обектива им. Един от тях е небезизвестният Тери Ричардсън.  Последният му успех е съгласието на Марая Кери да свали дрехи в еротична фотосесия за летния брой на сп. Wonderland.


Още преди дни певицата сподели в Туитър няколко от снимките. На една от тях Кери е в компанията на очарователните си близнаци - 3-годишните Монро и Марокан и естествено е по-навлечена.


Другите са предизвикателни. А най-гореща е серията снимки, в която Марая е по сатенено черно бельо и жартиери. Имиджът й на палава господарка допълват кожени ръкавици и копринен шлифер, а за да е по-перверзно певицата си играе с огърлици, едната от които хапе страстно.Тери Ричардсън е супер доволен от работатат си и дори я поздравява за куража и фигурата, която е перфектна за една 44-годишна жена.Феновете й обаче веднага заподозряха, че снимките са измамни и Марая е вталена с Фотошоп. Този кадър от снощната й изява в "Късното шоу на Дейвид Летърман" го доказва. Кери се появи с блестяща рокля на русалка и обра овациите за пищните си задни части и огромен ханш.