"Не харесвам песните на Криско заради самото послание". Това заяви дуетната половинка на Софи Маринова в не излъчвани кадри от папарашкото шоу "Поверително от NL", показани в предаването „Жените говорят" по TV7."Кара хората да подражават на нещо, което не смятам, че е редно - наркотици. Има един рапър който е върха в БГ музиката и това е бате Сашо. Текстовете му са изключително силни и говорим за истинска поезия." - така аргументира позицията си Иван Динев - Устата пред фолк любимката Кали. Той подчерта, че е направил най-новата си песен, не за да я афишира публично. Когато шофира той определено предпочита музиката на бате Сашо, пред своята собствена.


По повод стила на обличането на младите рапъри Устата заяви: „Когато ушия един костюм инвестирам много. Те никога не са сиви, кафяви и скучни. Те са цветни, ексцентрични и като се появя три пъти с едно и също сако - веднага получавам коментари - пак ли с това сако."


Според Динев посредством облеклото си един артист трябва да се разграничава от публиката. Устата все пак намери позитивни характеристики у новите изпълнители и това е желанието им да се развиват. Той призна, че не разбира съвременният език на музиката, но разкритикува онези от изпълнителите, които се взимат на сериозно. „Те са бъзльовци!" - присъедини се Кали към мнението на Устата.


"Влизам в друга сфера тази на продуцент на едно шоу, в което съм извън кадър. Искам новите ми начинания да имат поне на половина този успех, който постигнах като изпълнител през годините. - завърши разговора с Кали Динев.