Моделът Бориса Тютюнджиева се показа като истинска секс тигрица. 23-годишната красавица си падала по всякакви експерименти в леглото, някои дори по-извратени. Манекенката не чакала и ден след излизането си от „Къртицата", за да се отдаде на креватни страсти от всякакво естество, пише в. "Всеки ден".


Още първата нощ на свобода Бориса си организирала тройка с Емил и Христина Русеви, с които вътре в „Къртицата" бе много близка. Самата Бориса призна, че си пада по груповите изпълнения и че почти винаги е жадна за секс.


Самият Емил сваляше Бориса открито в Базата на риалити шоуто. След изневерите му преди време с Виктория Джумпарова обаче Христина затегнала каишката и не се отделяла от съпруга си и следи изкъсо всички негови забежки. Бориса нямала проблем да влиза в най-различни роли в леглото и дори обичала да пробва садо-мазо изпълнения с участието на камшици и белезници.


„Много ми е скучно да правя все едно и също, лягам си с много мъже и искам да ми е разнообразно", споделила отраканата Тютюнджиева пред приятели.