Заснетите ласки носят сериозни дивиденти на авторите си, когато главните действащи лица са находчиви и умни. Като Ким, която не само показа прелести, но и вече години наред захранва сметката си, благодарение на сочните кадри.


Оказва се, че има сайтове, които нямат нищо против подобни звездни изпълнения и дори плащат на собствениците, за да продължават да държат клипа.


Такава е историята с бившата съпруга на баскетболиста от НБА Крис Хъмфрис - Ким Кардашян и рапъра Рей Джи. Рей имаше доста проблемна слава, а и много хора го смятаха за бездарен хейтър, но той разби всички представи, след като сподели какъв е планът за предстоящата сватба между Ким и Кание Уест. Рей е решил да дари част от печалбите, които е получил и продължава да получава 7 години след първото пускане.


Само за три месеца от началото на годината в цифри изглеждат така: януари- 6,135.60 долара, февруари - 20,097.31 долара, март - 9,674.76, април - 10,931.52. Което с думи прости от началото на появата на клипа цифром и словом е равно на 50 милиона.