Тя може да е майка на две деца и да ръководи мултимилионна компания за еко бебешки продукти, но не се притеснява да захвърли дънките и да разкрие прелестните си форми. Джесика Алба направи умопомрачителна фотосесия за новия брой на Entertainment Weekly.


В интервюто за списанието обаче твърди, че няма нищо общо с героинята си в новия Sin City - "Град на греха: Жена, за която да убиваш". Единственото, което я свързва с греховната мацка е, че и двете контролират живота си.


33-годишната Алба разказва, че винаги е била объркана за това, че я възприемат като секс символ, защото тя е супер пуританка. Затова е започнала да лъже за сексуалния си живот.


"Нямах много опит, затова в началото ми беше странно. Малко съм старомодна по отношение на секса и не разбирах какво ме питат. А те непрекъснато задаваха въпроси за това и онова. Често лъжех и казвах неща, които не са истина, само за да се направя на интересна", признава Джесика Алба и продължава: "Дори не знаех как да ходя на високи токчета, докато не отидох на Златните глобуси първия път".