Актьорът Мариан Бачев засега не е играл в пиесата „Женско царство" на Ст. Л. Костов, но като нищо може да съчини свой вариант. В неговата версия мъжът няма да страда от нежния гнет, а ще прави турове за овации. Два пъпа, скътани в махагонова кутийка в гардероба, ще осигурят завръзката. Те са на дъщерите му Александрина и Косара, плод на любовта му към актрисата Милена Видер.


Този на Александрина стои там от седем години, а на новородената й сестра от два дни. „Пъпът на Косара падна в ръцете на д-р Масларска, която преди 7 години беше в екипа, изродил кака й. Тогава Александрина й хвана слушалките и се смеехме с жена ми, че ще стане лекар. Сега пък пъпът на Косара е в нейните ръце - съдба!", разказва с усмивка звездата от Шоуто на Слави.


Малцина знаят, че и в неговите ръце е падал пъп - преди години, когато Бачев вече бил татко на няколкомесечната Александрина, негова позната му изплакала по телефона, че с мъжа й не могат да окъпят бебето си. Актьорът тутакси пристигнал и провел бърз курс на стресираните родители.


От бебешкия период на голямата си дъщеря комикът е спец и в жонглирането с памперси. „Сменям ги бързо, но Косара е още малка и съм по-внимателен - като към китайска порцеланова фигурка", разказва Бачев.


Третата принцеса в царството му идва на бял свят „по поръчка" на Александрина, която тази есен ще е първокласничка. Тя дълго увещавала мама и тате за бебе и те сбъднали желанието й. „Благодарни сме на целия екип на клиника „Свети Лазар" и на д-р Тияна Николова", подчертава семейството при всяка възможност.


Както във всяка история за принцеси, и „Женско царство" по Бачев няма как да мине без бял кон. Именно на него пристигна Косара - поне така излезе в кафето на актьора, поднесено от принцеса Александрина броени дни преди раждането на сестра й. Дъщерята приготвила ободряващата напитка и забелязала в каймака образа на бебенце, качено на бяло морско конче. Бачев веднага снима картинката и я пуска в социалната мрежа фейсбук с коментара: „Децата виждат невидимото".