Movies and Popcorn е традиция за края на учебната година, с която екипът на училището вече 5 години поздравява своите възпитаници за труда и усилията, които са положили през учебната година.


Учениците получиха сертификати и профили за завършено ниво според Европейската езикова рамка с пожелания за весело лято и до нови срещи през следващата учебна година, която започва през октомври.


Месеците май и юни бяха особено натоварени както за учениците, така и за учителите от Училища ЕВРОПА®, тъй като училището за трета поредна година е оторизиран изпитен център на Cambridge English Language Assessment и в Ботевград се проведоха изпитите YLE, KET, PET, FCE  и CAE.


През миналата учебна година при нас завършиха обучението си и още 46 курсисти по проекта „Аз мога повече” към Агенцията по заетостта, с което завършилите по тази програма в Училища ЕВРОПА® – Ботевград вече са повече от 150 човека.


През месец юли очакваме в училището и тези деца, които искат да разнообразят лятото си със занимателни часове по английски език, а за нашите стари ученици през септември ще се проведат редовните опреснителни курсове.


Междувременно продължава записването за следващата учебна година и целият екип на училището е на разположение и през летните месеци, като най-примамливите промоции продължават до края на месец юни.


Колективът на Училище ЕВРОПА® - Ботевград пожелава приятна почивка на всички наши учители и ученици и до нови срещи през есента!