Глория се прибра с 50 000 лева по-богата след турнето й в Америка. Примата на фолка е припечелила сериозната сума за 13 концерта, които е изнесла в Страната на неограничените възможности.


Тя прекара в САЩ около месец и при завръщането си тези дни не пропуснала да се похвали с колко е нараснала банковата й сметка. Входът за концертите й е бил около 40 долара, като във всички градове певицата се е радвала на голям интерес от страна на публиката, което й донесло съответната сума, пише "Всеки ден".


Изпълнителката похарчила значителна част от заработената сума. Тя подновила гардероба си с актуални дрехи за летния сезон, обувки и чанта на известна френска марка за сумата от 5000 лева.


,,Не можах да й устоя, като я видях, се влюбих. Малко е скъпа, но сама съм си изкарала парите. Това ще ми бъде подаръкът за рождения ми ден, който е в края на юни", признала Галя, както е истинското й име. Очаква се Глория да заснеме новите придобивки в следващия си клип.


След себе си примата на фолка напазарувала най-много подаръци за дъщеря си Симона. Тийнейджърката се сдобила с таблет последен модел, както и купища маркови дрешки, с които дъщеря й побързала да се похвали пред приятелките си. Глория не е пропуснала и майка си Стефка, както и най-близките си приятелки. За тях избрала практични подаръци и неща, от които се нуждаят.


,,Не обичам да правя подаръци само за да отбия номера. Когато подарявам нещо, искам да знам, че ще бъде оценено и ще влезе в употреба, а не да събира прахта в някой ъгъл", мъдро казва практичната Глория.