Димитър Траянов е със счупена ръка и счупен нос. Той е бил пребит в дома си от Мартин, за когото в селото се твърди, че е психично болен. Както вече информирахме, в събота Мартин е пребил жестоко Георги Цветков. Тази сутрин състоянието на Цветков се е влошило и е закаран в софийска болница, където най-вероятно ще бъде опериран.


Димитър Траянов разказа пред наш репортер, че преди няколко дни Мартин нахлул в дома му и го нападнал с дръжка на вила.


"Уплаших се, че ще ме наръга с вилата, докато съм в леглото. Той така ме би с дръжката и рита, че ръката и носът ми са счупени." - казва Митко. Сега лявата му ръка е гипсирана, той не може да работи нищо и да изкарва прехраната си.


"Това е вторият случай, преди това ме нападна и ме би на улицата. Случайно кметът мина и ме спаси." - каза Димитър Траянов.


Според Петър Столев, кметски наместник на Боженица, родителите на Мартин не му позволявали да идва в Боженица заради тези случаи.


"Да се вземат мерки. Този човек трябва да се лекува." - категорични са хората в селото. Днес разследващи полицаи бяха в Боженица и разпитваха потърпевши и свидетели на агресията на Мартин.