Памела Андерсън за трети път опита да създаде щастливо семейство, като пак се омъжи. Сега тя надяна венчалната халка на Рик Саломон, бивше гадже на Парис Хилтън. Двамата са се взели на 29 септември тайно от медиите и познатите на скромна церемония в Лас Вегас. Знаели са само най-близките им приятели.
Сватбата разгневи Парис Хилтън. Хотелиерската наследница имаше бурна любовна афера с Рик. Той бе мъжът, с когото засне домашното порно. Саломон после го пусна в платен сайт на интернет и за седмица се превърна в милионер. А Парис пък стана световна знаменитост. После тя го осъди да й плати $10 млн. за нанесени морални щети. Но Рик поведе контрадела и успя да намали сумата само на $400 000. Той от своя страна осъди интернет доставчика си, за да вземе правата върху филма само на свое име. През 2005 г. видеото "Една нощ в Парис" спечели наградата за най-добър аматьорски порнофилм на планетата.
Въпреки медийните и съдебни войни г-ца Хилтън продължи да е в добри отношения с бившия си годеник. Точно тя го запозна с Памела Андерсън. Саломон е син на бивш изпълнителен директор на "Уорнър брадърс". От малък израства покрай големите звезди на Холивуд. Преди Парис той имаше дълга връзка с Шанън Дохърти - брюнетката от сериала "Бевърли Хилс 90210". През 2000 г. се разведе с актрисата Елизабет Дейли, от която има две дъщери и син.
Памела Андерсън е родена на 1 юли 1967-а и е с половин година по-възрастна от него. Тя стана първата знаменитост, чието домашно снимано порно бе разпространено масово. Официалното твърдение бе, че сексът от медения месец с Томи Лий - барабаниста на "Мотли крю", е откраднат. Но мнозина предположиха, че двамата са го продали на голяма порноверига, която да го тиражира. През 1999 г. сексът се появи и в интернет. Памела и Томи осъдиха сайта за $1,5 млн. След развода с Лий тя се сгоди с топмодела Маркус Шенкенберг през 2001-ва, но не се омъжи за него. Втората си сватба вдигна миналата година през лятото с певеца Кид Рок. Сватбата бе на пет етапа, стартът й започна на 29 юли в Сен Тропе. След това Памела реши да се разведе. И сега изненада всички с новата си венчавка за Саломон. Нейното изявление по случая е кратко: "Влюбена съм, щастлива съм, прекарвам най-доброто време в моя живот".
Парис Хилтън обаче е бясна от сватбата. Тя се е държала в типичния си капризен стил и казвала, че Памела е откраднала мъжа й. В същото време и дума не искала да се каже, че може отново да се залюби с Рик. Хилтън даже заплашила да скъса всякакви отношение с едрогърдата блондинка.