„ От Крис за приятели” – това бе мотото на концерта, който снощи събра звезди на българската поп-музика в Етрополе. Невероятният, неуморен  и талантлив Кристиян Григоров бе през цялото време на сцената заедно с Любо от група „Те”, Ралица от „Тоника”, Искрен Пецов,  Благовест  Зерлиев, вокалист на „Атлас”,  чаровният и артистичен Део, неговата сестра джаз-певицата  Марина Драгомирецкая,  музикантът – преподавател в Софийския университет Вълчан Вълчанов.
Подаръкът на Крис бе за   Катя, Деси , Петя и Илона. Те са момичета с физически увреждания, но с огромен талант на певици. Те можаха да излязат на една сцена със звездите на българската музика.
Истински фурор предизивика изпълнението на ботевградчанката Любомира Вушева. Първоначалната идея бе Крис и Люби да направят дует. Те и двама са ученици и приятели на Вили Рай. Но по време на концерта Крис  призна пред публиката, обръщайки се към Любомира: „Винаги се притеснявам да пея с теб, затова те моля сама да изпълниш песента”. Любомира изпълни песен от репертоара на Анастейша и взриви публиката в салона на читалище „Тодор Пеев” в Етрополе.

Теелвизия Ботевград ще излъчи запис от концерта  „От Крис за приятели”.