Българинът, който от 16 години живее със семейството си в Чикаго, се върна у нас преди дни и тръгна по участия с любимата си, като неотлъчно наблюдава какво се случва около певицата, докато е на сцената. На едно от последните участия на Джена в столичния клуб "Плейхаус" бдителни фенове споделиха, че Джино е следял изкъсо изявата на годеницата си.


След като Джена е излязла на сцената, гаджето й се настани абсолютно сам на едни стол на бара и поръча марково уиски. Той не отдели поглед от сцената по време на целия рецитал, а когато настоятелни фенове от мъжки пол приближаваха половинката, той се гневеше и гледаш лошо. След края на участието той хвана за ръка Джена и придружени от охрана напуснаха клуба.


Джино поиска ръката на изпълнителката на "Пайнер" в началото на това лято. Тогава Джена развълнувано сподели: "Предложението за брак беше голяма изненада за мен, изобщо не го очаквах. Получих много красив годежен пръстен и съм изключително щастлива, защото това е един момент, който мъжът сам трябва да вземе в живота си като решжение и като тъпка, и се радвам, че Джино го направи".