Най-обсъжданото бебе от вчера отвъд Океана е малката щерка на актьорите Аштън Къчър и Мила Кунис. 31-годишната красавица от "Черен лебед" роди в ранните часове на 2-и октомври в болница в Лос Анджелис.


Името на бебето беше загадка до днес, когато щастливият татко разкри в сайта си, че госпожицата е кръстена Уаят Изабел. Тя носи староанглийско име, често използвано за фамилия със значение за "силен"и "смел".


"Мила и аз приветстваме с добре дошла на този свят Уаят Изабел Кътчър. Нека животът ти да бъде изпълнен с чудеса, любов, смях, здраве, щастие, любопитство и неприкосновенност на личното ти пространство", написа в сайта си Аштън.


По повод последното актьорът реши да си поиграе още малко с любопитството на фенове и медии. Той публикува няколко снимки на новородени и предизвика феновете си да познаят кое е неговото.


"Можете ли да познаете кое от всички е нашето и всъщност има ли значение? Всички бебета са сладки", написа Аштън.


Сред 10-те бебешки снимки плюс две на палета, верните фенове на актьора успяха да различат чертите на актьора в лицето на чаровница с жълта шапка. Дали обаче това наистина е малката звездна наследница?