Брадърът Пацо разкри някои "мръсни" тайни, свързани с плеймейтката Елена Кучкова. Той познава блондинката още преди тя да стане "Мис плеймейт".


"Елена Кучкова съм я виждал няколко пъти на живо и това, което съм видял, е достатъчно. Бил съм пряк свидетел на някои нейни „участия". Тя ходеше с една танцувална група, танцуваше еротични танци. Ходеше си спокойно по бельо - по прашки, а върху гърдите й имаше две точки, които й прикриваха зърната. Беше си топлес! На рождения ден на Коцето Кучкова дори му беше изненадата. Сега, гледам, че се е взела много насериозно... Говори врели-некипели в шоуто, а извън него обикаля топлес дискотеките, виждал съм я и в други дискотеки, защото обикалям насам-натам, в цяла България. Ще ти кажа и какъв хонорар взимаше тогава, за да танцува гола - точно 100 лева", казва Пацо пред в. "Шоу".


В Къщата на "ВИП Брадър" Елена каза пред останалите съквартиранти, че за 250 лева не става от леглото си. Ето как коментира тези думи на плеймейтката Пацо.


"О, да, чух го това! То всеки тръгва отнякъде, но тя явно ги е позабравила тези неща. Момиче от Пазарджик е, което идва в София, бедно, все търсеше такива хора с пари, да й оправят живота. С всякакви е била - имам разни познати насам-натам, които също я познават. Дори знам, че е била и с цигани, и тази информация ми е сто процентова", категоричен е Панайот.


Този период на блондинката, разбира се, е преди да стане плеймейтка. "И тази й тъй наречена титла във въпросния конкурс е като всичко останало около нея. Чух, че с един от спонсорите на „Плейбой", един грък и с някакъв негов приятел, са правили нещо... и така. После става плеймейтка, но това не е някаква кой знае колко престижна титла", издава още Пацо.