Николета Лозанова отново срази с облеклото си (или по-скоро с липсата на такова), но не в ефир, а на партито за рождения си ден.


Бившата плеймейтка и настояща водеща посрещна отбрани приятели и колеги на звездно парти в неделя, за да отпразнува, че става на 27.


Ники се беше издокарала в къса черна рокля на любимия си дизайнер "Филип Плейн" с прозрачен топ, който напълно беше излишен, ако го нямаше надписът на зърната й "Drunk in L❤️VE". Всъщност под този надслов (Пияна от любов - бел.ред) премина целия купон, такъв беше и надписът върху тортата.Лозанова беше толкова опияненя от щастие, че като че ли не й пукаше, че буквите бягаха по гърдите й и оставяха огромния й силиконов бюст напълно беззащитен пред погледа на фотографа. Най-щастлив от тоалета на плеймейтката се оказа Мартин Карбовски, който едва се сдържаше да не я гепи за гърдите. Не го виним!На партито присъстваха само отбрани гости или, както каза Николета още в ефира на "Папараци" в неделя: "Ако не сте поканена на рождения ми ден, значи е съмнително колко голяма звезда сте!"Тази година сред приятелите на Ники липсваше Азис. Затова пък се появиха Анелия и Андреа. Тук беше и Евгени Минчев, който прояви съмнителна близост с плеймейтката. Винаги ексцентричен, Минчев събра погледите, облечен в цветна роба и зелен фес на главата.Сред важните гости бяха още Ванко 1 и Петко Димитров. С появата си последният отрече слуховете, че е скаран с Лозанова.


От миналото й на плеймейтка присъстваха Златка Димитрова с приятеля си Миро и Светлана Василева. Дойдоха още бизнесменът Цуни, клюкарката Лили, рапърът 100 кила и любимите гримьори на Лозанова - Джули и Вили.


Продуцентът на "Папараци" Калин Георгиев също не пропусна купона, както и хроникьорът Мон Дьо.