Ники Китаеца разкри, че отношенията му с Азис са били пиар. След това здравенякът се огледа в Калина Паскалева и взриви обществеността и съпругата си Виолета най-вече. А мнимият детектор на лъжата го накара да признае за изневерите си по време на брака. Половинката му също научи от телевизора за сексуалните му похождения.


Само за Lifestyle.bg Виолета даде интервю, дни преди финала на „ВИП Брадър Ол Старс", от което става ясно дали ще се разведе с Ники, както и каква е истината за връзката на семейството й с Евгени Минчев и Азис.


Виолета, разстрои ли се, след признанието на Николай, че ти е изневерявал, и то не веднъж?


- Разстроих се от това, че той се разплака и си представих какво му е. Разбирам, че е много трудно да признаеш подобно нещо по телевизията, както и когато човекът не е срещу теб, защото не знаеш как ще реагира и как ще го приеме. Предполагам, че това го тормози и кара да не чувства добре, затова се разплака. Иначе знам, че няма мъж, който да не изневерява, не съм от тези, жени, които живеят в заблуда за това. А и все пак сме в XXI век... Освен това смятам, че жената е родена, за да бъде силна, да обича и да прощава. Сигурна съм, че с Ники ще се справим и с това, че призна, че ми е изневерявал. Като излезе от шоуто, ще говорим и ще ми обясни причините, за изневерите си. Според мен, за да тръгне един мъж да изневерява, означава, че нещо му липсва.


Търсиш ли и в себе си вина за постъпките му?


- Не, но със сигурност нещо му е липсвало.


Усещала ли си, че нещо се случва с него в тази посока?


- Не, никога не е променял поведението си към мен, за да усетя, че е изстинал в чувствата си. Той е изключително любвеобилен. Почти непрекъснато сме заедно, което не означава, че не може да намери време за друга. Но по никакъв начин не ме е карал да се чувствам застрашена от нещо или необичана.


Може би изневерите му са били свързани само със секс, без да влага чувства?


- Предполагам, че е така. Изневяра за мен е, когато човек вложи чувства в другата връзка и това се усети и в семейството му. Тогава вече има проблем, както и повод за притеснение. Когато е направено ей така, по-скоро е моментна нужда, търсене на разнообразие или нещо подобно. Все пак Ники е мъж!


Смяташ ли, че може да е бил с други жени, за да извлече някаква полза от тях?


- Не, не може да става въпрос за подобно нещо. Той е достатъчно интелигентен и хубав мъж, много жени биха искали да имат интимни отношения с него, без да търсят полза от това.


Ти изневерявала ли си на Николай?


- (Смее се, б.а.). Още една сензация... Не, не съм му изневерявала. Не съм имала нужда. Вероятно е моя грешка, че прекалено се бях вглъбила в семейството и бизнеса, в грижите за детето, което е накарало Ники да търси нещо странично.


Бисексуален ли е Николай?


- И в предаването го питаха дали ми е казвал някога подобно нещо и той отговори отрицателно, което е така. Ники не е бисексуален, а си е мъж, хетеросексуален с ориентация само към жени.


Каква е истината за отношенията на Евгени Минчев със семейството ти? Била ли си му любовница, чистила ли си му къщата, Ники имал ли е интимен контакт с него?


- Евгени продължава да се възползва, защото има власт в медиите. Казах вече в ефира на „Нова" телевизия, че съм предприела действия, но чакам Ники да излезе от шоуто, защото и той е страна в случая. За всички неща, които Евгени Минчев каза - че съм му чистила къщата и готвила, както и за обидите му по адрес на Ники, той да отговаря в съда.


Значи не си чистила къщата на Евгени Минчев, така ли?


- Не, не съм!


А била ли си свидетел, докато той е правил секс с Ники?


- Не! Ние сме отворено семейство, но Ники няма никакво влечение към хора от собствения си пол. Евгени Минчев си прави пиар, както и преди това си правеше. Затова тези неща ще приключат в съда и всеки ще си носи последствията. Не може да говориш постоянно гнусотии за хората.


Какви са отношенията ти с Азис?


- Чуваме се от време на време, не сме скарани и нямаме лоши отношения.


Смяташ ли, че това, което сега се случва с Ники и семейството ти, са горчивите плодовете от някогашния пиар с Азис?


- Всяко нещо има цена и тя рано или късно трябва да се заплати и Ники я плаща от доста време.


Но и ти плащаш заради него, нали?


- Разбира се! Но като съм си го взимала за мъж и съм създавала семейство с него, много добре съм знаела какво е миналото му. А и живеем в държава, в която подобни неща няма как да изчезнат или да спре да се говори за тях. Хората в България обичат да гледат сеир, да има интрига... Това може би ги разтоварва, не знам!


По време на шоуто чувала ли си се с Азис?


- Чухме се на следващия ден, след като Ники влезе. Попита ме как съм, каза, че ако имам нужда от нещо, е насреща. Насърчи ме да се държа и да съм силна, защото тепърва ще се изговорят и изпишат неприятни неща.


Азис знаеше ли, че Ники ще разкрие истината за „връзката" им?


- Не, това беше решение на Ники. Той спомена, че влиза с тази идея, защото иска веднъж завинаги да се изправи и да каже всичко, каквото е било. Желанието му беше да се чуе и неговата истина, защото смята че дължи това и на нас - на мен и детето, и на себе си. Аз също смятам така. Не може цял живот да робуваш на един пиар, който е приключил отдавна.


Детето ви, което все още е далече от това да разбере истината за баща си, как се чувства, като го гледа в шоуто?


- Мъчно му е за баща му, но е на 5 години и още не разбира нещата.


Решена ли си да се бориш за оцеляването на семейството си?


- Далече съм от мисълта да си развалям семейството. 6 години вече сме заедно с Ники и сме минали през много неща и лоши, и хубави. Смятам, че двама души могат да поговорят, когато е възникнал проблем и да го решат. Пак ще кажа, че съм от жените, здраво стъпили на земята и знам, че всички мъже изневеряват.


Ще използваш ли като коз изневерите на Ники за в бъдеще в отношенията ви?


- Не съм злопаметна, а и не мисля, че подобно нещо може да се използва в едно семейство. С Ники не сме врагове, за да използваме някакви козове един срещу друг. Ако стигнем до такова положение, значи нещо наистина не е наред в семейството ни (смее се, б.а.).


Необходимо ли беше Ники да влезе във „ВИП Брадър Ол Старс"?


- Влизането му не беше лесно решение и за двама ни, защото знаехме, че отново ще минем през този ад, който се оказа още по-голям с появяването на Евгени Минчев. Надявам се хората да са успели да видят истинското лице на Ники и да погледнат с други очи на него. Той наистина е много добър и дисциплиниран човек, гордея се, че ми е мъж! Всеки греши, но затова сме хора, за да си прощаваме.


Виждаш ли Ники на финал?


- Да, дори го виждам финалист.