Водещите на "Сблъсък" и Music Idol Иван и Андрей ще докажат привързаността си към футболния тим на Левски, като изпеят в студиото на "Търси се" с ръка на сърцето химна на любимия си отбор.

Двамата са заклети фенове на "сините" и не пропускат да ги подкрепят в почти всеки важен мач. Като изненада към тях в студиото ще се появи и талисманът на клуба - Джими.

Иван ще разкрие и че е израснал без баща, а майка му - Саша ще сподели пред зрителите чувството си за вина към сина си за този факт.

За първи път в ефир зрителите ще видят и майката на Андрей – Илияна, която е лекар. Тя ще разкаже какъв е бил той като дете и ще поиска от сина си да й отделя всеки ден по 15 минути.

Андрей ще разкаже и какви спомени пази за своя прочут баща - българският диригент, дългогодишен ръководител на Софийски камерен хор Васил Арнаудов, който починал, когато той е бил на 12 години.

Актрисата Ани Пападопулу ще разкрие имало ли е любов в детските години между нея и Андрей и ще предизвика известния водещ да посвири на пиано. Как ще се справи той – ще стане ясно тази събота.

Зрителите ще разберат и какви са Иван и Андрей като шефове и приятели през погледите на водещите на "Това го знае всяко хлапе!" Део и Митко Павлов, както и на актьора Станимир Гъмов.