Скандалният хип-хоп изпълнител Криско останал участия. Рапърът, който през лятото се радваше на повече от 20 ангажимента месечно, в момента има едва по 2 изяви за 30 дни, показва проверка на ,,Всеки ден".


През един от най-силните месеци за всички певци - декември, Криско предимно почивал. И в момента младокът, известен с афинитета си към дрогата и алкохола, не може да се измъкне от каръка, който сякаш го следва.


След скандалното парче "Видимо доволни", което Криско направи заедно с Мария Илиева, не е правил нищо ново. Явно лежи на стари лаври, още повече че дуетната песен му осигури стотици непълнолетнни фенове, по-високи хонорари и множество участия из заведенията.


По време на пика в кариерата си Криско увеличил хонорара си от 3 на 4 бона, но въпреки това собствениците на дискотеки се скъсвали да го канят. Сега е различно - рапърът не може да се похвали, че е затрупан от изяви, но в същото време не сваля мизата си. Факт е, че дори фолкаджиите пеят за по-ниски хонорари. Габровецът обаче е твърд, само намалил разходите си