Майката на Мара Отварачката заби десет години по-младо гадже. Йорданка движи с бившия мъж на фолкпевицата Юнона, който е и баща на дъщеря й Глория, споделят пред "Телеграф" близки до майката на Мария.


Възлюбеният на Йорданка се казва Бранислав и е на 41 години. Той работи във фирма като разносвач на минерална вода. С Юнона се запознава в далечното минало, когато от любовта им се ражда Глория, която сега е на 10. И до днес Юнона и бащата на дъщеря й поддържат приятелски отношения и малката прекарва достатъчно време и с двамата си родители.


След раздялата с Борислав, Юнона се влюбва в покойния Ненчо Воденичаров, с когото изживява забранена любов до последния му час.


Новината, че днес Бранислав топли леглото на майката на Отварачката тръгна веднага след сватбата на Мария и Християн Гущеров. Бившият на Юнона пристигнал с щерка си Глория на партито и се настанил до Йорданка. Двамата не скрили интимността си.


Заварката между двамата станала, благодарение на малките Марая и Глория, които били първи приятелки. Самата Йорданка е разведена с бащата на Оврачката Панайот Киров от близо 20 години.