Не е далеч времето, когато звездите ще започнат да се появяват голи на червения килим. След всякакви ексцентрични тоалети на предшестващи награди "Грами", като имитация на бельо, боди арт и ношници, тази година статуетка по голота печели небезизвестната Ким Кардашиян. Ако се питате какво прави една сексбомба на музикални награди, нека да напомним, че все пак тя е съпруга на рапъра и продуцент Кание Уест.Въпреки че не спечели нито една награда Кание, вече отдавна е възнаграден с това бижу до себе си. Той демонстративно награби любимата си пред папараците на червения килим пред "Стейпъл център" в Лос Анджелис. Кание не забрави хубаво да я намачка по задника - все пак това е най-емблематичната част от тялото на риалити звездата.


Кардашиян се беше барнала за наградите по халат от златисти пайети - чисто голичка под него. Дрехата прикриваше само най-интимното й, което със сигурност се е чувствало много проветрено по време на цялата церемония.


Ако си мислите обаче, че жената на Кание е навлякла пердето на баба си, много се лъжете. Този уникат е дело на Жан Пол Готие, а модните спецове определиха Ким като една от "най-добре облечените звезди" на наградите Грами.