Най-известната българска манекенка в Америка Ралица Иванова е арестувана по обвинения, че е карала в нетрезво състояние, съобщава bg-voice.com. Полицията в Тампа съобщи, че е забелязала автомобила на Ралица да криволичи по шосе 41. Нейното BMW съвпада с описанието на колата, за която е даден сигнал минути по-рано, че се движи в насрещното движение.


Когато полицията я спряла, Ралица обяснила, че е изпращала съобщения и затова колата и е криволичела. Тя дори е показала на униформените своя телефон.


Полицаите допълват, че в съобщението на телефона на Ралица Иванова е имало препоръка от някого да не дава тест за алкохол. Ралица явно е послушала съвета, защото от полицията казват, че тя е отказала да се подложи на теста.


Ралица Иванова, която от 10-ина години живее във Флорида, се прочу през 2010 г., когато американското мъжко списание „Ескуайър" я обяви за най-сексапилната българка. Тогава редакцията публикува „Секси атлас на Земята", в който включи най-привлекателните според нея дами от 194 различни държави по света. Оттогава хубавата варненка едва смогва да покрива всички ангажименти.


Ралица Иванова работеше и като барманка в местен спортен пъб в Тампа. Именно оттам тръгва кариерата й - фотограф й предлага да се снима за календар. Доволен от кадрите, той й намира нови ангажименти и нещата ескалират.